کاربرد دیگ بخار در بیمارستان

کاربرد دیگ بخار در بیمارستان

در این مقاله می‌خواهیم کاربرد دیگ بخار در بیمارستان‌ها را موردبررسی قرار دهیم. بیمارستان‌ها یکی از مهم‌ترین مراکز هر شهر به‌حساب می‌آیند؛ که انسان‌ها می‌توانند سلامت خود را در آن بهبود ببخشند.دیگ بخار در بیمارستان‌ها کاربردهای فراوانی دارد. یکی از کاربردهای دیگ بخار در بیمارستان‌ها جهت سیستم گرمایشی و بکار بردن آن در موتورخانه‌ها می‌باشد. از کاربردهای دیگر دیگ بخار می‌توان به رطوبت‌سازی و استریلیزه کردن محیط و تجهیزات پزشکی و خشک‌شویی‌های بیمارستان اشاره نمود. یکی دیگر از کاربردهای دیگ بخار دستگاه اتوکلاو می‌باشد.

کاربرد دیگ بخار در بیمارستان جهت سیستم گرمایشی

با توجه به گستردگی در بخش‌های مختلف بیمارستان استفاده از سیستم سنتی برای گرم کردن محیط بیمارستان  بسیار هزینه‌بر و باعث انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شود. استفاده از سیستم سنتی برای گرم کردن بیمارستان برای بسیاری از بیماران خطرناک می‌باشد و تأثیر منفی روی سلامت افراد بیمار می‌گذارد. سیستم گرمایشی سنتی باعث افزایش مصرف حامل‌های انرژی می‌شود علاوه بر به هدر رفتن حامل‌های انرژی هزینه‌های مصرفی آن نیز بالا می‌رود.

اما با راه‌اندازی سیستم دیگ بخار در موتورخانه‌های بیمارستان دیگر مشکلاتی از قبیل تولید گازهای گلخانه‌ای و مصرف زیاد حامل‌های انرژی و هزینه بالای آن  وجود ندارد. کاربرد دیگ بخار در بیمارستان‌ها جهت تأمین و کنترل سیستم گرمایشی باعث کاهش هزینه‌ها و هدر رفتن سوخت می‌شود.

کاربرد بویلر صنعتی در بیمارستان برای رطوبت سازی

در بیمارستان‌ها نگه‌داشتن درجه حرارت در یک سطح معین بسیار مهم است. همچنین حفظ سطح مناسب رطوبت می‌تواند به همان اندازه مهم باشد. در بیشتر مواقع، بسته به نوع بیمارستان و عملکرد بیمارستان رطوبت نسبی داخل بیمارستان باید بین 30 تا 60 درصد باشد. برخی از ویروس‌ها، ازجمله مهم‌ترین آن ویروس آنفولانزا در محیط‌هایی که رطوبت آن بسیار بالا است و یا رطوبت محیط بسیار کم است بیشتر زنده می‌مانند. این موضوع در مورد رشد انواع خاصی از قالب و باکتری نیز صادق است.

یک بیمارستان باید تا حد امکان حضور عوامل بیماری‌زا را محدود کند. به همین دلیل از دیگ بخار بویلر صنعتی بخار در بیمارستان استفاده می‌شود؛ زیرا بخار تولیدشده به حفظ رطوبت نسبی داخل بیمارستان و رسیدن به سطح مناسب کمک می‌کند. از این گذشته، افراد داخل بیمارستان‌ها معمولاً در معرض خطر بیماری‌ها و مواد مضر هستند؛ که با حفظ رطوبت و عدم رشد ویروس‌ها باکتری‌ها می‌توان باعث پیشگیری بیمارهای دیگر شد.

کاربرد دیگ بخار در بیمارستان برای استریلیزه کردن

همان‌طور که میدانید حرارت بالا باعث از بین رفتن  لکه‌ها و کثیفی‌ها می‌شود. به‌طور مثال استفاده از آب گرم در مقایسه با آب سرد قدرت بیشتری در تمیز کردن محیط دارد. ازاین‌رو اگر از بخار برای از بین بردن لکه‌ها استفاده شود به‌تبع قدرت بیشتر در تمیز کردن محیط نسبت به آب گرم دارد. کاربرد دیگ بخار در بیمارستان برای استریلیزه کردن و ضدعفونی کردن بخش‌های عفونی می‌باشد. همچنین می‌توان از بخار برای تمیز کردن سالن‌های بیمارستان‌ها نیز استفاده نمود.

کاربرد دیگ بخار در بیمارستان جهت خشک‌شویی

در خشک‌شویی و تمیز کردن لباس‌ها علاوه بر استفاده از مواد شوینده برای تمیز کردن لباس‌ها جهت ضدعفونی کردن آن از بخار استفاده می‌شود. همچنین بخار تولیدشده از بویلر صنعتی را می‌توان با تجهیزات دیگری ازجمله اتو ترکیب نمود تا بتوان جهت اتو کردن البسه از آن استفاده نمود. دیگر کاربرد دیگ بخار در بیمارستان جهت خشک‌شویی می‌توانید در مقاله کاربرد دیگ بخار در خشک‌شویی مطالعه کنید و از مزایای استفاده  ا دیگ بخار در خشک‌شویی بیمارستان‌ها مطلع شوید.

کاربرد-دیگ-بخار-در-بیمارستان قیمت دیگ بخار بیمارستان سازنده دیگ بخار بیمارستان انواع دیگ بخار بیمارستان

کاربرد بویلر صنعتی در آشپزخانه بیمارستان

کاربرد بویلر صنعتی دیگ بخار در آشپزخانه بیمارستان تقریباً مانند خشک‌شویی است. اکثر مردم نمی‌دانند که چه تعداد آشپزخانه بیمارستانی به سیستم دیگ بخار بویلر صنعتی بستگی دارد. به یاد داشته باشید هر بیمارستان باید برای هر بیمار و همچنین بیشتر کارکنان و مراجعه‌کنندگان وعده‌های غذایی تهیه کنند. پخت‌وپز وعده‌های غذایی نیاز به  آب گرم دارد، می‌توان از بویلر صنعتی دیگ بخار برای تأمین آب گرم استفاده نمود.  همچنین برای شستشو ظروف می‌توان از دیگ بخار استفاده نمود.

کاربرد دیگ بخار در بیمارستان و سیستم اتوکلاو

اتوکلاو در بیمارستان‌ها به محفظه‌ای گفته می‌شود که بخار با فشار بالا در آن وجود دارد؛ و برای ضدعفونی کردن و از بین بردن کثیفی‌ها از آن استفاده می‌شود. دیگر کاربرد دیگ بخار در بیمارستان و سیستم اتوکلاو از بین بردن زباله‌های بیمارستانی می‌باشد بدین‌صورت که زباله‌های بیمارستانی که معمولاً بسیار آلوده می‌باشند را داخل محفظه اتوکلاو ریخته سپس با توجه به فشار بخار بالا موجود در اتوکلاو باعث ضدعفونی شدن زباله‌های بیمارستانی می‌شود سپس زباله‌های ضدعفونی شده را دفن می‌کنند. مقدار فشار خروجی در اتوکلاو معمولاً بین دو تا چهار بار می‌باشد؛ که برای استریل کردن تجهیزات پزشکی از آن استفاده می‌شود.

کاربرد اتوکلاو

در بیمارستان‌ها از اتوکلاو در قسمت‌های مختلف از قبیل آزمایشگاه، استریل کردن وسایل آزمایشگاهی، بخش جراحی و استریل کردن ابزار جراحی برای استفاده جراحان، بخش اورژانس، بخش اطفال این بخش از حساسیت بسیار بالای برخوردار است و باید همیشه استریل باشد به دلیل اینکه سیستم ایمنی کودکان ضعیف‌تر است و باید محیط پیرامون آن‌ها استریل باشد. اتوکلاو در بخش‌های عفونی وسیله‌ای جدانشدنی می‌باشد به دلیل اینکه این بخش باید استریل باشد. کاربرد اتوکلاو علاوه بر بیمارستان‌ها در دامپزشکی، میکروب‌شناسی، قارچ‌شناسی و… می‌توان نام برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

call